x

Kaput - apsolutni must have ove zime!

Ova sezona je najraznovrsnija po pitanju kaputa, i žene im zaista ne mogu odoljeti, jer su se dizajneri potrudili da pripreme za svakoga ponešto.

U nezaobilazne trendove ove sezone ulaze kaputi zanimljivih tekstura, a u toj kategoriji apsolutno prednjače popularni ``teddy`` baršunasti kaputi.

 

Prate ih krzneni modeli koji posebno efektno izgledaju u nježnim, pastelnim bojama, te lakirani ``vinyl`` kaputi visokog sjaja.

 

Ovim atraktivnim teksturama na kaputima pridružuju se i uzorci, pa je već očigledno da su karirani apsolutni hit sezone.

 

Ima ih u sivim ili u bež tonovima, ali u ponudi su takođe i potpuno šareni modeli.

 

A onda su tu i boje, čitav spektar… Elegantna boja devine dlake klasik je kojeg se ne odričemo ni ove sezone na vunenim kaputima, ali istražujemo i sa jarkim nijansama.

 

Dugi kaput

Maksi kaput će se uklopiti u poslovnu i svakodnevnu sliku. Da biste pogodili oblik, imajte na umu da su klasični modeli i Asiluete prikladni za visoke i vitke djevojke.

 

Plus size

Djevojke koje su malo krupnije trebalo bi da biraju modele u obliku čahure i kapute bez ikakvih dekor elemenata.

 

Kratki kaput

Za početak jeseni mogu poslužiti i kraći kaputi, od nešto tanjih materijala.

 

Oni iznad koljena dobro će pristajati visokim ženama, ali i one niže mogu ih jako dobro iznijeti.

 

Kopčanje

Dvostruki modeli s dugmićima ili bez kopče, sve je in. Glavna stvar koju treba zapamtiti je da bez obzira na rez, poželjno je da ispod kaputa nosite usku suknju, sužene hlače ili uske farmerke.

 

Kratki rukavi

Kaput ne mora samo grijati, nego i privući pažnju. Ispod onih kraćih rukava obucite neki topli džemper, ili kožnu jaknu, tako da kaput više bude modni detalj nego glavni odjevni predmet.

 

Izvor: Nezavisne.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.