x

Karleuša NAPALA takmičarku, a onda joj je Lukas ODBRUSIO: Slušaj...

Stasom ali i glasom takmičarke Zvezda Granda oduševile su žiri. Lejla Zahirović i Dragica Zlatić blistale su na Grandovoj sceni. Njih dvije su se odlučile za atraktivne modne komade, a žiri nije moga da skine poglede sa njih.

Jelena Karleuša je komentarisala izgled prije svega, a imala je surove riječi na račun jedne takmičarke.

 

``Lejla tako si sigurna na sceni, zrela. To je zadivljujuće za nekoga ko ima 19 godina, tvoje oči... izgledaš kao jedna opasna mačka. Ti imaš oči nekoga ko je opasan i mislim da možeš dosta toga da uradiš. Ti si večeras bila najbolja u svom dosadašnjem takmičenju. Ja sam osjetila to što si pjevala``, rekla je Jelena, a onda se prebacila na Dragicu.

 

``Izgledaš kao zvijezda, stajling fantastičan. Te tvoje noge bez grama celuluta za nekoga ko ima 31 godinu. Šta misliš zašto je ovo tvoja treća sezona, a da ti već nisi zvezda. Dokle ćeš se ti takmičiti a da se ništa ne desi?`` pitala je Jelena takmičarku koja je rekla da je imala veliku tremu.

 

``Bila je tačna, a opet me nije dirnula, e tu dolazimo do problema`` zaključila je JK.

 

``Smatram da ti fali nešto. Smatram da sve radi kao navježbani robot, a da prirodne zvijezde nema. Sve je to top, ti si top riba...`` bila je surova Karleuša. Aca Lukas smatra da Jelena griješi, pa joj je skrenuo pažnju.

 

``Najstrašnije je kada na početku karijere okarakterišeš nekoga da je loš pjevač, i to te muči cijeli žiot. Ti si to osjetila na početku, a sada si to isto uradila Dragici``, ubacio se Lukas i dodao da su obje djevojke bile sjajne.

 

``Izgledaš dva koplja iznad svih takmičara. Sve bolje pjevaš...`` dodao je Aca. Marija Šerifović je navela da joj se Dragica dopala, ali joj nije dala glas jer željela da postoji balans kako bi obje djevojke otišle u baraž.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.