x

Karleuša i Lukas: Popoviću, DAJ 100.000 EURA ili IDEMO iz žirija!

Jelena Karleuša i Aca Lukas navodno su tražili od Saše Popovića da im za sljedeću sezonu emisije Zvezde Granda isplati po 100.000 eura ili će napustiti žiri, prenosi ``Informer Hit``.

``Karleuša i Lukas su svjesni da oni nose skoro cijeli šou na svojim leđima. Kad su prije godinu i po dana prihvatili da zajedno budu u emisiji i ocjenjuju takmičare, nisu ni slutili da će oboriti sve rekorde gledanosti. Činjenica je da ljudi zbog njih gledaju emisiju. Zato su i riješili da svoje dalje žiriranje u Zvezdama Granda debelo naplate``, rekao je izvor za ovaj list i dodao da kad su to shvatili, apetiti su im porasli:

 

``Lukas i Karleuša su se nedavno sastali nasamo i dogovorili da pred prvim čovjekom Granda istupe sa jedinstvenim stavom: `Ili nam isplati 100.000 eura ili odosmo iz žirija!` Oni samo žele svoj dio koji je srazmjeran njihovom doprinosu ovom šou programu.``

 

Naravno, Saša Popović je doživio veliki šok kada mu je ovo saopšteno...

 

``Saša smatra da je to previše novca, ali je svjestan da će gledanost Zvezda Granda drastično opasti ako mu odu njih dvoje. Nije mogao da ih odbije, ali im je poručio da ima vremena do naredne sezone da razgovaraju o ciframa. Uopšte mu nije svejedno, nema pojma šta da radi``, zaključio je izvor.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.