x

Karleuša koncertom u Detroitu otvorila američku turneju: Na nastup stigla i poznata NBA zvijezda, ali i američki mediji!

Muzička zvijezda Jelena Karleuša je samo par sati nakon gostovanja na američkoj televiziji "Fox 2" otvorila američku turneju, i to fenomenalnim koncertom u Detroitu. Nastup u velikoj dvorani ``Macedonian Cultural Center`` je propraćen od strane velikog broja fanova, ne samo sa Balkana, već i Amerikanaca, NBA zvijezde Bobana Marjanovića, te američkih medija, za koje je JK neposredno pred izlazak na scenu dala intervju.

Mnogobrojna publika je uživala u Jeleninom muzičko scenskom performansu, a dva sata je proteklo kao pet minuta, pa fanovi nisu žalili što su za ovaj događaj izdvojili čak 40 dolara, koliko je koštala ulaznica, s tim da dio novca od iste ide u humanitarne svrhe - za izgradnju dječije bolnice na Balkanu.

 

Karleušin spektakl je propraćen uz specijalnu binu, koja će je pratiti tokom američke turneje, posebne efekte, veliki LED ekran, te plesne tačke koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

 

Publika je uživala u hitovima ``Krimi rad``, ``Insomnija``, ``Slatka mala``, ``Ko ti to baje``, ``Beznadežan slučaj``, te brojnim drugim. Jelenu u narednom periodu očekuju koncerti u Chicagu, St. Louisu i New Yorku. U nastavku pogledajte intervju koji je dala za Kno TV. 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.