x

Karleuši isključili grijanje, dugovala 900.000 za gas!

Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić ostali su prošle godine bez grijanja zbog neizmirenih obaveza ``Srbijagasu``. Naime, pjevačica nije na vrijeme plaćala račune za prirodni gas kojim grije dupleks na Dedinju, zbog čega je prvobitni račun iznosio čak 900.000 dinara, nakon čega su im nadležni isklučili grijanje, pišu Naše novine.

Međutim, Tošić je u međuvremenu uspio da otplati dio dugovanja od 400.000 dinara i tada je potpisao reprogram koji ga je obavezao da preostalih 500.000 dinara uplati u što kraćem periodu, čega se on i njegova supruga nisu pridržavali. Kako je na snagu stupio Zakon o naplati dugovanja, njima je nedavno poslata opomena pred isključenje gasa.

- Duško i Jelena nisu na vrijeme plaćali račune za grijanje koji su se u međuvremenu nagomilali. Nekoliko puta im je odlagano isključenje, jer su obećali da će izmiriti obaveze, ali kako to nisu učinili u dogovorenom roku, ponovo bi mogli da ostanu bez grijanja. Iako je Duško obećao da će prikupiti novac koji duguje, on nije uspio da ispoštuje dogovorene rokove, zbog čega su mu nedavno uručili posljednju opomenu pred isključenje - kaže izvor blizak preduzeću za Naše novine.

U ``Srbijagasu`` nisu htjeli ni da potvrde, ali ni da demantuju ovu priču.

- O gospodinu i gospođi za koju me pitate nemam saznanja, niti smijem da ih iznosim u javnost, osim ako sud drugačije ne naredi - rekla je Marija Labus iz ``Srbijagasa``.

Izvor:Blic.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.