x

Karleušin suprug nije došao na njen rođendan: Ali, čik pogodite šta joj je poklonio!

Na nagovor najbližih prijatelja, Jelena je organizovala intimnu žurku u jednom klubu. Pjevačica Jelena Karleuša je u nedjelju napunila 36 godina, a proslavi nije prisustvovao njen suprug, fudbaler Duško Tošić. 

- Duško nije tu. Slavlje bez njega nije isto kao i kada je tu, pored mene - kaže Jelena za “Blic”, i dodaje:

 

- Prijatelji su insistirali da rođendan obilježim barem malim slavljem ako već neću da pravim veliku žurku, pa sam im izašla u susret.

 

Karleuša je dobila mnoštvo poklona i cvijeća. Na naše pitanje šta je dobila od supruga, pjevačica je s osmijehom dogovorila:

 

- Po Duškov poklon moraću da odem u banku!

 

Kako je sve na rođendanu prštalo od luksuza, tako je i gostima služen „vev kliko” šampanjac, koji se inače služi na VIP žurkama kanskog festivala, ali i na after-partijima dodjele Oskara u holivudskom Kodak teatru.

 

- Za moje prijatelje uvijek samo najbolje, jer oni to zaista zaslužuju. Iako imam milion obaveza, znala sam da se žurka neće završiti prije jutra narednog dana, pa ću se s poslovima u koštac uhvatiti tek kada se odmorim i naspavam - kaže pjevačica.

 

Tortu na nekoliko sprata slavljenica je dobila pola sata prije ponoći, a gašenje svjećica ispratio je i vatromet. Jelena nije željela da otkrije šta je poželjela.

 

- Nikada nisam otkrivala želje, pa neću ni sada. A kako su mi se sve ispunile, nadam se da će tako biti i sada - kaže Jelena.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.