x

Kenan Tucić ``pretekao`` Dinu Merlina: Svjestan sam da sam daleko od njega...

Zeničanin Kenan Tucić ima energični glas kojim pravi odličnu atmosferu gdje god da se pravi žurka, bilo da se radi o nastupima narodne muzike ili isključivo zabavne, on se u svakoj odlično snalazi.

Svoj novi singl `Ti dobro znaš` u proteklih mjesec dana promoviše po BiH, a kako pjesma ima i etno motiva, tako da osvaja i ljubitelje narodne, a pogotovo zabavne muzike.

 

Koliko je slušana na kanalu youtube, pokazuje činjenica da već ima skoro 18 000 pregleda ili preslušavanja. Ovih dana kad ukucate njegovo ime i prezime ispod njegove pjesme, ponudit će vam Dinu Merlina i njegov Undo, koji ima manje pregleda nego Kenanova nova pjesma. Naime, Merlinova pjesma broji 13 025, a Kenanova već danas 17 872 pregleda.

 

``Svjestan da sam daleko od njega jer je on institucija u svakom smislu te riječi, ali mi prija to vaše zapažanje i bilo kakvo poređenje sa tako velikom zvijezdom kao što je Merlin. Imam ja još godina i staža da napravim da bi se mogao mjeriti sa njim, ali svakako prija ovo što ste primjetili pogotovo jer su pregledi realni, ništa ne plaćam, niti sponzorišem jer hoću da imam realne preglede``, rekao je skromno Tucić koji se danas vratio sa šestodnevnog odmora i sutra već nastavlja gostovanje po bh. medijskim kućama.

(Senzacija.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.