x

Kim Kardashian razapeta na društvenim mrežama: Iskoristila si tragediju u Manchesteru da promovišeš sebe! (FOTO)

Kim Kardashian je nakon terorističkog napada u Manchesteru na društvenim mrežama objavila fotografiju koja je u kratkom roku uspjela razljutiti cijeli svijet.

- Molim se za sve u Manchesteru. Ovo je zaista besmisleno i slama srce. Ne mogu ni zamisliti agoniju kroz koju ti roditelji prolaze dok tragaju za svojom djecom. Koncerti bi trebali biti mjesto gdje se ljudi mogu zabaviti i opustiti - napisala je Kardashian, a uz objavu je stojala njena fotografija koja je izazvala salvu reakcija.

 

Naime, Kardashian je poruku posvete napisala u opisu fotografije na kojoj su ona, njena sestra Kendall Jenner i Ariana Grande na koncertu Kanyea Westa. 

 

- Zastrašujuće je ne osjećati se sigurno na ovom svijetu. Moje srce je s Arianom Grande, volim te - zaključila je. 

 

Korisnici društvenih mreža su je odmah optužili da se ponaša sramotno te da je mančestersku tragediju iskoristila kako bi još malo promovisala i pokazala sebe.

 

Kim je nakon gomile ljutitih komentara obrisala fotografiju, ali već je bilo kasno.

 

- Nikad nećemo zaboraviti da si objavila neprikladnu fotografiju u trenutku tragedije!``, ``Samo želiš da objaviš svoju fotografiju``, ``Potreba da objaviš fotografiju sebe je odvratna``, napali su je u komentarima.

(avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.