x

Ko je 19-godišnjak koji je ubio oca i majku? Nije pokazao kajanje, rekao da je bio ljut na njih jer...

Komšije kažu da je bio dobar i miran dečko, donedavno. I da su Šunjerge bili dobri ljudi. Sada su u šoku. Pitaju se šta se dogodilo.

``Sin mu je maturirao prije par mjeseci. Bila je to idila, jako fin mladić, uredno se ponašao. Ne vjerujemo da se ovo dogodilo, u šoku smo. Ne znamo ništa dalje, čeka se. Bila je to jedna jako fina, uljuđena obitelj``, kazao je susjed ubijenog.

 

No, fotografije na Facebook profilu Tina Šunjerge pokazuju neku drugu sliku. Na javno objavljenim fotografijama ubojica pokazuje srednji prst, hvali se autima i motorima, a na jednoj ima masku i drži palicu.

 

Navodno je upravo komuna bila motiv za brutalno ubojstvo. Naime, jedna od verzija koja kruži mjestom je da su ga roditelji htjeli poslati u komunu kako bi se očistio od droge. Roditelji su ga obožavali, pričaju obiteljski prijatelji. Bio im je sve.

 

Mrtav hladan je razgovarao s policijom

 

Kako javlja šibenik.in, Šunjerga je jučer nakon uhićenja mrtav hladan razgovarao s policajcima. Nije pokazivao znakove kajanja. Bio je ljut, kazao im je, i morao je nešto poduzeti, pa ih je ubio. Nakon toga je otišao na rođendanski tulum. Tamo je dvojici prijatelja rekao da je ``kući napravio s*anje``.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.