x

Ko je atraktivna Sarajka koja plijeni pažnju u beogradskim klubovima?! (FOTO)

Od popodnevnih kafica, noćnih izlazaka po beogradskim klubovima do Zlatibora. Atraktivna Sarajka sve više plijeni pažnju svojim izgledom, a kako je uvijek tip top sređena, ne čudi što privlači poglede ne samo muškaraca, već i djevojaka. 

Jasmina Gutošić, inače po struci pravnica i magistrica biznisa, ali koja je cijeli život u drugoj branši fashion svijeta, poznata je kao fashionista, model i žena koja uvijek diže prašinu gdje god se pojavi.

 

Takva stvar je i po beogradskim klubovima, gdje je u posljednje vrijeme sve češći gost. Pored brojnih noćnih izlazaka, sek*epilna Jasmina je nedavno bila na nastupu svježe razvedene Nataše Bekvalac, a uz objavu na Instagram nalogu je objavila ``Svaka kopija bi da bude original``. Da li je to nekom posebno posvetila nije naglasila, ali budući da je brojne djevojke gledaju poprijeko to nije isključeno. 

 

Ukoliko ste pomislili kako je Jasmina noćni tip, prevarili ste se, jer ova dama nije propustila priliku da ``skokne`` i do Zlatibora, u čijim prizorima je uživala. Kako god bilo, ne sumnjamo da su uživali. 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.