x

Ko je ustvari Sandra Afrika i odakle joj toliki novac? FOTO

Medijski natpisi da mlada pjevačica, koja ima 26 godina, u svom vlasništvu posjeduje nekretnine, automobil marke bmw, kao i jahtu, izazvali su veoma burne reakcije. Većina komentara upućivala je da se pjevačica bavi ili nedozvoljenim radnjama ili da je sponzoruša, a onda je ona riješila da stavi tačku na te tvrdnje. Ipak, kada uzmemo u obzir kako je jedna od rijetkih pjevačica koja nastupa ne samo vikendima, već i radnim danima, a da su pri tome klubovi i diskoteke uvijek krcati sasvim je jasno kako Sandra tako nešto može priuštiti.

Na njenoj oficijalnoj internet stranici, pronašli smo njeno objašnjenje kako je Sandra došla do svega stečenog. Prenosimo vam u cjelosti:

 

``Sandra Prodanović rođena je 1. aprila 1988 godine. Svoju karijeru započela je kao igračica pjevača Mileta Kitića.

 

Nešto poslije, ova mlada pjevačica odlučila se da se oproba i u pjevanju. Njena prva pjesma, odakle i potiče pseudonim Afrika, izazvala je burnu reakciju kod publike. Sandra je ređala pjesme i hitove, a 2011. godine izdaje svoj prvi promotivni CD ``Afrika`` za DMSAT.

 

Njena karijera 2012. godine doživljava veliki uspon pjesmom ``Neko će mi noćas napraviti sina`` koju potpisuje Damir Handanović. I opet, ova pjesma je naišla na burnu reakciju kod publike. 2013. godina, njen vrhunac - Djevojka tvog druga, neosporivi hit, koji potpisuje Costi Ionita, rumunski kompozitor koji je sarađivao sa svjetskim zvijezdama.

 

Ova pjesma je zapalila mnoge diskoteke, a od istih tih Sandri je otvorila mnoga vrata. Poslije pjesme DTD Sandra je snimila jos 2 dueta. I to ``300 čuda`` sa Markom Vanillom i ``Oči plave`` sa Sašom Kaporom. Ove pjesme su veoma dobro prošle kod publike, što potvrđuju i pregledi na sajtu YouTube.

 

``Bye bye`` - Još jedan hit iz Costijeve kuhinje. Sandra je poprilično provokativnim i visokobudžetnim spotom dobila publiku. Sandra je najavila još noviteta, koje publika nestrpljivo očekuje.  Ono što je interesantno, Sandra Afrika posjeduje jahtu, nekretnine i skupe automobile. Mnogima je bilo čudno odakle tako mladoj pjevačici sve to. Pa da ne dužimo. Ukoliko pogledate krcate klubove i diskoteke sve je jasno.

(Pulsonline.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.