x

Kod Jeleninog tijela PRONAĐEN TELEFON: Otkriveno koga je Zoran NEPREKIDNO zvao nakon BRUTALNOG UBISTVA!

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, na meti je istrage ubistva snahe Jelene Marjanović pošto je policija nedavno u blizini mjesta na kojem je njeno tijelo pronađeno 3. aprila prošle godine našla njegov mobilni telefon, prenose beogradski mediji.

Kako se nezvanično saznaje, aparat je u lošem stanju. Mobitel je jedan od novih dokaza do kojih je policija došla, vještačen je i utvrđeno je da je na taj broj u vrijeme kada je Jelena već ubijena Zoran Marjanović uputio više poziva.

 

- Brzo je utvrđeno da je Zoran Marjanović u noći kad je Jelena već bila mrtva na ovaj broj uputio više uzastopnih poziva. Pretpostavka je da su oni izgubili telefon i da je Zoran pozivao broj da bi ga našao, ali nisu uspjeli. Nakon vještačenja utvrđeno je da telefon pripada Vladimiru Marjanoviću – otkriva izvor upućen u istragu.

 

Kockice se sklapaju

 

Kako navodi, telefon se detaljno vještači i pošto njegova analiza bude završena, mogla bi da bude riešena misterija da li je Vladimir Marjanović pomogao sinu. 

 

- Telefon je u kanalu bio dugo, moguće je još od večeri u kojoj je prijavljen nestanak pjevačice. Kako je utvrđeno da je on pripadao Vladimiru, nelogična je njegova izjava da je telefon izgubio prije desetak dana u blizini vrtića u koji ide njegova unuka Jana. Očigledno je da ga je uhvatila panika i da mu je jasno da se kockice slažu i da će uskoro biti uhvaćeni i Zoranovi pomagači. Vjerovatno je zbog toga poslije hapšenja sina u panici izmislio da je Jelena imala ljubavnika tajkuna – dodaje izvor jednog beogradskog lista.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.