x

Koja boja odjeće najbolje odgovara vašem tenu!

Zaboravite na boju kose, vaš ten je najvažniji kriterij po kojemu trebate birati boju svoje odjeće.

Ako ste dosad birali svoje najdraže komade prema boji svoje kose, možda ste se koji put zeznuli jer stilisti kažu da to koja će nam boja najbolje pristajati najviše zavisi o nijansi naše kože.

 

Dobro odabrana boja može umanjiti naše nasavršenosti i istaknuti ono lijepo, zato, umjesto još jednog sloja pudera, radije počnite nositi boje koje vam laskaju.

 

1. Svijetli ten: Smaragdna, baby plava

 

Cure svijetlog tena dobiće iskru svježine s bojom smaragda koja će savršeno istaknuti lice i dati mu blistavost. Jednako tako im pristaju i pastelne nježne boje, poput baby plave s malo naglašenog pigmenta. Ako imate svijetli ten i odlučite se za ovu nježnu boju, uz to nosite jarki crveni ruž ili smokey eye i itekako ćete privlačiti pažnju.

 

2. Srednji ten: metalik, nijanse sive, jarke boje

 

Ako imate maslinasti ten, onda je za vas dobra vijest što se ove sezone nose metalik materijali jer nijednom tipu tena metalik efekt bolje ne pristaje. Slobodno se igrajte, vama pristaju sve nijanse, od srebrne, bronzane do zlatne metalik.

 

Isto tako će vam sjajno pristajati skoro sve nijanse sive - boje koju možete kombinirati gotovo na sve i zato se smatrajte pravom sretnicom. A kad vam dosadi siva, uskočite u neon - ove boje će vašem tenu dati svježinu i prikriti nesavršenosti.

 

3. Tamni ten: Kraljevska plava, pastelne nijanse, crvena

 

Snažne nijanse plave i tamni ten se vole: pogledajte samo Beyonce i odmah će vam biti jasan ovaj savršen spoj. Crvena boja odjeće s tamnijim tonovima kože imaće isti takav učinak, ali jednako dobro, samo na drugačiji način, pristajaće vam i nježnije nijanse žute ili zelene. Isprobajte!

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.