x

Koji su političari i sportisti feštali uz Romanu Panić i Nenu Murića na Jahorini?

Romana Panić posljednjih dana odmara na olimpijskoj ljepotici Jahorini. Naša pjevačica sa adresom u Beogradu spojila je ugodno s korisnim, i nekoliko dana je zabavljala posjetioce kluba u sklopu hotela „Lavina“. 

- Ovo je idealan odmor. Malo se pjeva, malo odmara i skija. Jahorina je moja omiljena planina i na njoj se osjećam kao kod kuće. Raduje me veliki broj turista iz svih krajeva svijeta. Hotel „Lavina“ zaista pruža sve što je potrebno. Tu je i bazen, sauna, teretana... Kada se tome doda još ljubazno osoblje, onda znate što se osjećam kao kod kuće- kaže Romana. 

 

Na njenim nastupima na Jahorini bile su brojne poznate ličnosti iz svih krajeva BiH. Tako joj je na jednom gost bio popularni Neno Murić, inače njen dobar prijatelj, te nekoliko državnih ministara, političara, ali i vrhunskih sportista. Tom prilikom Romana i Neno su u duetu otpjevali nekoliko pjesama i oduševili sve prisutne, koji su ih nagrađivali stalnim aplauzima.

 

Kada su u pitanju nove pjesme, Romana ističe da priprema nekoliko iznenađenja za svoju vjernu publiku. 

 

- Duet sa Dejanom Matićem me obavezuje da napravim jednako kvalitetnu pjesmu. Možda se ponovo desi neka zajednička pjesma. Ipak, dok ne bude ništa konkretno, ne bih o tome pričala. Za jednu uspješnu pjesmu i hit treba dosta stvari da se poklopi- ističe Romana.

 
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.