x

Koju frizuru odabrati ako imate tanku kosu?!

Neke frizure stajat će vam bolje od drugih - evo i zašto!

Problem tankih vlasi muči veliki broj djevojaka, a uz pomoć dobrog stiliziranja moguće je makar prividno postići toliko željenu gustoću.

 

Iako frizeri nisu čarobnjaci koji od vaše kose mogu napraviti sve što zamislite, jer to ipak zavisi i od kvaliteta same vlasi, ponekad sa pravom frizurom mogu zaista izvesti čudo. Ako imate tanku kosu i želite postići volumen, donosimo vam četiri frizure koje će i najrjeđoj kosi dati gustoću.

 

Asimetrični valoviti bob

 

Blago asimetričan bob koji se spušta prema ramenima sam po sebi daje volumen, a ukoliko kosu uvijete dobit ćete dodatnu gustoću. Ova frizura najzahvalnija je za dame koje muku muče s rijetkom kosom i što je bob kraći, kosa će djelovati gušće.

 

Ako je kosa kraća, osim volumena dobit ćete i ljepši i izduženiji profil. Blagi valovi umjesto pravilnih kovrča, ovoj frizuri daju punoću.

 

Duga stepenasta frizura

 

Ako se ipak ne želite odreći duge kose, svakako je ošišajte stepenasto jer će tako dobiti i volumen i punoću. Frizer za ovakvu frizuru mora teksturu podariti vrhovima i stanjiti ih kako ne bi otežali vlasi kod korijena. I kod ovog stylinga preporučuju se blagi valovi kako bi podigli kosu od tjemena i dali joj živost i volumen.

 

Izvor: Cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.