x

Koliko je bogata Dragana Mirković: Sve što muž ima prepisao je na mene!

Pjevačica Dragana Mirković pričala je o odnosu sa suprugom Tonijem Bijelićem i otkrila da je on cijelu imovinu prepisao na nju i da je svjesna da je on mnogo voli. 

- Toni i ja volimo se od prvog dana koliko i danas. Za njega je žena svetinja. On je svjestan koliko sam rizikovala zbog karijere i svega ostalog kada sam pristala da se preselim u Beč i udam za njega. Imamo divan brak i divnu djecu. Sve to njega ispunjava i on je zbog svega što je doživio i dobio od mene riješio da prepiše ono što posjeduje na moje ime - rekla je Dragana u emisiji ``Amidži šou``.

 

Dragana i njen suprug Toni Bijelić žive u luksuznoj vili u Beču, imaju bazen, mnogo dragocijenosti, i mnogo predmeta i namještaja koji je optočen čuvenim Svarovski kristalima. Pored toga, oni posjeduju i firmu za prodaju automobila, vozni park, dvorac, kao i TV stanicu u Srbiji. Na kraju, Dragana je rekla kako veoma cijeni i voli svoje saradnike, pa je tako jednom od njih poklonila auto ``Jaguar``.

 

U emisiji se Dragana osvrnula i na takmičenje ``Pinkove zvezde``, pa je objasnila zašto je u jednoj epizodi onako slatko plakala.

 

- Uzrok suza je pjesma koju ja mnogo volim ``Preko sedam gora i mora``, koja je emotivna i koja me baš pogađa. Jednostavno podsjeća me i na moje roditelje. Inače sam iskrena i to je i problem u ``Pinkovim zvezdama``. Malo sam nespremna ušla u sve to, pa čak malo i naivna, priznajem - rekla je Dragana.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.