x

Koliko je ljudi doista prevarilo svoje partnere?!

Istraživanje je provela stranica YouGov.

Ono je provedeno na 1000 Amerikanaca, starijih od 18 godina, koji su morali odgovoriti na pitanja vezana uz ljubavne navike, preferencije te iskustva u sadašnjim i prošlim vezama.

  

Tako su rezultati pokazali kako je 21 posto osoba, u dobi između 18 i 29 godina te 17 posto, u dobi između 30 i 44 godine, najmanje jednom prevarilo svoje partnere.

 

Istraživanje je još jednom pokazalo i ono što već dugo znamo,a to je da su muškarci ti koji češće varaju pa je tako njih 25 posto otkrilo kako su se upustili u seksualnu avanturu sa ženom, koja nije bila njihova partnerica. Usporedbe radi, to je priznalo i 13 posto žena.

 

69 posto pripadnica ljepšeg spola također je svoju idealnu vezu opisalo kao potpuno monogamnu, dok je to isto učinilo 52 posto muškaraca.

 

Milenijska generacija je i ta koja je sklonija vezama koje su otvorene, odnosno nisu monogamne, no unatoč tome, tek se 6 posto ispitanika, u dobi između 18 i 29 godina te 9 posto u dobi između 30 i 44 godine, izjasnilo kako je u takvim vezama, a četvrtina bi razmotrila tu opciju, ovisno o situaciji.

 

Šta kažete na rezultate?

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.