x

Kompanija dm slavi 11. rođendan i nagrađuje!

Prije 11 godina otvorena je prva dm prodavnica u Bosni i Hercegovini. Povodom proslave rođendana, kompanija dm priredila je mnoštvo iznenađenja, koja traju sve do 30.6. u dm prodavnicama širom BiH, sa super poklonima za kupce. 

S ciljem nagrađivanja vjernosti kupaca, do navedenog perioda, kreirana je posebna rođendanska ponuda u kojoj se za kupovinu odabranih proizvoda drugi dobija gratis. Pripremljeni su i drugi, još vrijedniji, pokloni u okviru nagradne igre u kojoj mogu učestvovati svi zainteresovani kupci koji do 29.6. obave kupovinu u vrijednosti iznad 20 KM. 

 

A s obzirom da je ova godina u dm-u u znaku podizanja svijesti o zdravom i aktivnom načinu života, nagrade koje kupci mogu osvojiti će tome pridonijeti: dva bicikla Cube s pratećom opremom, jedanaest Nutribulleta i jedanaest dm poklon kartica u vrijednosti od 100 KM. 

 

„Ponosni smo na činjenicu da već jedanaest godina u Bosni i Hercegovini uspješno radimo i gradimo povjerenje sa svojim kupcima te se svaki dan trudimo to povjerenje iznova opravdati. Rođendan je jedinstvena prilika da se kroz pogodnosti i poklone zahvalimo kupcima na ukazanom povjerenju“, izjavila je Admira Isaković, članica Uprave dm-a. 

 

Rođendan se slavi uz mnoštvo iznenađenja i poklona. Upravo zbog toga, dm poziva sve da zajedno proslave ovaj 11. rođendan.   

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.