x

Konferencijom Mostar Software City završio još jedan SIT!

Konferencija Mostar Software City, u organizaciji Udruge za promicanje informacijskih tehnologija UPIT, okupila je iskusne poduzetnike iz Bosne i Hercegovina i Hrvatske, ali i one koji će to tek postati, na Sajmu informacijskih tehnologija u Rodoču, u sklopu Mostarskog sajma. 

Predstavnici lokalnih IT tvrtki i startupa koje se bave razvojem softvera imali su priliku slušati predavanja o poduzetništvu, tehnologijama i poslovnom umrežavanju, te dobiti korisne savjete od stručnjaka sa višegodišnjim iskustvima na tom polju.

 

Uvodno predavanje održao je mladi predstavnik SHIFTa – Duje Radovčić, koji je predstavio najveću konferenciju u jugoistočnoj Europi, a nakon njega je Mladen Kostić prezentirao dosadašnje djelovanje INTERA tehnološkog parka. Predstavljene su i dvije inicijative koje okupljaju IT tvrtke u Bosni i Hercegovini – BIT Alijansa, o čijem nam je djelovanju sve rekla izvršna direktorica Zana Karkin-Muslić, te Mostar Software City, čije je skoro pokretanje najavio Marin Jozić. Nakon toga je mlada poduzetnica iz Solina – Ivana Ninčević, sa posjetiteljima konferencije podijelila svoja iskustva o financiranju uz pomoć fondova. Zadnje predavanje održao je ravnatelj razvojne agencije HERAG, Ivan Jelčić, koji nam je pokazao trenutno stanje projekta izgradnje poslovnog inkubatora u Poslovnoj zoni Zvirići u Ljubuškom.

 

Mobilni internet na konferenciji je omogućio naš sponzor HT Eronet, a mobitel sajma je bio Huawei. Podsjećamo vas da nagradna igra u kojoj možete osvojiti Huawei P7 još uvijek traje, a više saznajte na Facebook stranici Sajma informacijskih tehnologija. 

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.