x

Konobarica tvrdi da je dobila otkaz jer ispod majice nije imala ništa, pogledajte kako je bila odjevena!

22 - godišnja Kate Hanna tvrdi da je dobila otkaz u baru ``Bird & Beer`` u Yorkshireu jer je na posao došla bez grudnjaka, piše The Sun. Kate je na Facebooku objavila fotku u sivoj majici koju je nosila na poslu da bi pokazala da nije bila vulgarno odjevena.

``Upravo sam dobila otkaz jer nisam htjela obući grudnjak``, požalila se djevojka i dodala: ``Jučer sam doživjela neprimjerene sek*ualne komentare na poslu, osjećala sam se neugodno, objektificirano i šokirano što se to događa. Nažalost, šef je odlučio to riješiti tako što mi je rekao da više ne mogu raditi ako ne obučem grudnjak.``

 

``To mi je rekao ispred tri druga člana osoblja i ispred gostiju te me tako potpuno posramio i prebacio krivnju na mene jer su me sek*ualno uznemiravali``, tvrdi šokirana djevojka.

 

No, iz bara tvrde suprotno.

 

``Potvrđujemo da nijedan naš zaposlenik nije otpušten zbog optužbi koje se spominju. Imamo dužnost zaštititi naše zaposlenike od sek*ualnog uznemiravanja na radnom mjestu i sve takve komentare upućene našim zaposlenicima shvaćamo veoma ozbiljno i odmah djelujemo na profesionalan način``, objavili su na svojoj službenoj Facebook stranici.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.