x

Kozmetički salon Lucky na vrhunske usluge daje garanciju!

Kozmetički salon Lucky koji se nalazi u sklopu TC Mercator na adresi Ložionička 16. (Socijalno, Novo Sarajevo) pretenduje da postane omiljeno mjesto za sve one koji žele besprijekorne usluge. Nema sumnje kako su do sada svi zadovoljni onim na što su naišli, zbog čega ovaj kozmetički salon po preporuci posjećuje sve više ljudi. Kontakt podaci koji će vam nakon samo jednog odlaska tamo biti itekako potrebni su:  060 33 43 732, e-mail: [email protected], a tu je i fejsbuk profil: https://www.facebook.com/profile.php?id=100007182827214&fref=ts

Kozmetički salon Lucky

MERCATOR TC Lozinicka 16 ( Socijalno , Novo Sarajevo)

060 33 43 732

Veoma je bitno spomenuti kako Kozmetički salon Lucky koristi No1 materijale u svijetu - Alessandro International, pa je zdravstvena ispravnost proizvoda i korištenih aparata garantovana. Takođe, tu je i garancija na uslugu i kvalitet. Istina, u moru sličnih radnji, Kozmetički salon Lucky se izdvaja i ide korak ispred svih. 

 

Kako bi svi klijenti salona imali besprijekornu uslugu, te bili maksimalno zadovoljni ne samo tretmanom, već i ostalim detaljima, Kozmetički salon Lucky se pobrinuo da pored klimatiziranog salona, beslatnog parkinga i super cijena za svoje posjetitelje obezbijedi masažne stolice za vrijeme trajanja tretmana, što je prvi i jedini slučaj u BiH.

 

Slogan Kozmetičkog salona Lucky kojim zastupa tržište je: ``Zaboravite torbice i cipele, nokti su danas vaš najlljepši ukras``. Da je slogan uvijek opravdao očekivanja klijenata ispostavilo se u više navrata.

 

Inače, Kozmetički salon Lucky se prvenstveno fokusira na urbane žene, neovisne žene koje prate trendove zadržavajuci osobnost, koje pored toga što paze šta jedu, piju, šta stavljaju na kosu paze i šta stavljaju na nokte.

 

Iz salona Lucky poručuju kako briga o klijentima ne prestaje izlaskom iz salona, već naprotiv - briga za uslugu tek tada počinje, kroz činjenicu da daju garancije, savjete kroz slanje klijenata na pregled ukoliko primijete  problem. Takođe, ne rade tretman pod svaku cijenu, a ono što je zagarantovano jeste da ćete nakon samo jednog odlaska tamo ponovo biti klijent ovog prestižnog salona. 

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.