x

Kraj januara u Tuzli obilježen sjajnim Ladies In događajem!

"Ladies In", društveni događaj osmišljen u cilju promocije kulture i ženskog poduzetništva, svoj uspješni niz nakon Sarajeva nastavio i u Banjaluci i Tuzli. Brojne pripadnice ljepšeg spola svojim su dolaskom uveličale ovaj event u Banjaluci (26. januara), gdje je uz druženje, cocktail i poklone sponzora za sve dame, odigrana i predstava "Narodni poslanik". Pozivnica i mjesto više tražili su se i u Tuzli, gdje je "Ladies In" održan 31. januara, a posebne emocije izazvala je predstava "Helverova noć". 

Prijatelji koji su podržali evente u Tuzli i Banjaluci su: Jana, voda s porukom ljubavi, Sarajevski kiseljak, Red Bull, Restoran Royal Tuzla, Mesna industrija Menprom, dm drogerie markt, Johnson&Johnson, Mliječna industrija Migg, Dukat, Akova, For the hunters, Urban Home, Poliklinika Vaše zdravlje, Mentha kozmetika, Krajina Klas Manja, Imlek, Beauty studio Karal, Didaco, Harmony i Nova Oprema.

 

Projekat podržali i medijski prijatelji: Hayat TV, PINK BH, ATV, BN, Faktor, Ekskluziva i InStore Magazin.

 

''Ladies In'' projekat održavat će se jednom mjesečno, do kraja godine u Sarajevu, Tuzli, Banjaluci i Mostaru, pod pokroviteljstvom Jane, vode s porukom ljubavi, a u organizaciji agencije Altermedia.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.