x

Kralj sarajevskih klubova pokazao humanost: Fantastičan koncert u Domu mladih!

Almir M & Tribun Band - kralj sarajevskih klubova, po ko zna koji put je pokazao svoju veličinu. Poznata ekipa je sinoć, 25. marta održala koncert u sarajevskom Domu mladih, a sad prihod od ulaznica ide sarajevskim srednjoškolcima za ekskurziju. Uistinu fantastičan koncert je protekao u znaku dobre pjesme i pozitivne atmosfere, a sarajevski muzičari su pokazali zašto su majstori svog znata.

Nije prvi put da Almir M & Tribun Band biva dio humanitarnog događaja. Momci velikog srca su se i do sada rado odazivali na humaniatrne koncerte, čak i sami pravili događaje gdje je novac išao u humanitarne svrhe, pa  su se ponovo odlučili na jedan takav gest. 

 

Naime, najtraženiji BiH proizvod u regionu i šire, poslije uspješne turneje po Americi sinoć je održao solistički koncert u Domu mladih. Cijeli prihod od ulaznica poklanjaju sarajevskim srednjoškolcima za odlazak na ekskurziju. Ovo je svakako još jedan pokazatelj kako uspjeh ne mijenja čovjeka. 

 

Inače, Almir M & Tribun band, pored nastupa po klubovima i ove godine stiže da se odazove na veliki broj poziva za maturske zabave, gdje su ubjedljivo najtraženiji. Svakako, pozdravljamo ovaj humanitarni gest, jer ova ekipa predstavlja primjer državi kako treba da funkcioniše drugarstvo.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.