x

Kralj sarajevskih klubova sutra u Domu mladih obećava neviđeni spektakl!

Almir M & Tribun Band će sutra, 25. marta održati koncert u sarajevskom Domu mladih, a sav prihod od prodaje ulaznica daju srednjoškolcima za ekskurziju. Ovakva ideja je naišla na oduševljenje javnosti, a projekat podržavaju i brojne poznate ličnosti, među kojima su Bojan Lexington, Sale Tropico, Peđa Medenica, Slađa Allegro, Lapsus Band, Emir Đulović, Eldin Huseinbegović...

Kako je Ekskluziva.ba portal već ranije pisao, nije prvi put da kralj sarajevskih klubova Almir M & Tribun Band sudjelujuju u humanitarnoj misiji, te da održavaju humanitarni koncert. 

 

Tako su došli na ideju da 25. marta u Domu mladih održe koncert za sarajevske srednjoškolce. Naime, sav prihod od prodaje ulaznica ide za ekskurziju đaka, koji ne kriju radost i osmijehe zbog sjajnih muzičara, prije svega dobrih ljudi, koji su se odlučili na ovakav potez. 

 

Muzičari su spremni da održe spektakularni koncert, a obećavaju fantasičnu žurku. 

 

- ``Sve je spremno za spektakl! Očekujemo ludu i nezaboravnu noć, već sada možemo reći kako će to biti jedan od boljih koncerata koji se održao u Domu mladih. Zahvaljujemo se zaštitarskoj agenciji ``Sword``, ``Sunlight Lounge`` solarijumu u Robotu, Centru Skenderija i svim medijima i kolegama na velikoj podršci``. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.