x

Kraljevski tretman: Evo koliko je koštao porođaj Seke Aleksić!

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljkić u subotu su postali roditelji malog Jakova, koji je na svijet došao dvije nedjelje ranije, odabravši da se rodi u Beogradu, iako je pjevačica planirala i organizovala sve za porođaj u Beču. Presrećna pjevačica porodila se u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, uz prisustvo supruga, a tokom trodnevnog boravka u istoj imaće kraljevski tretman, budući da su ona i suprug na potomstvo čekali godinama i bili pomalo uplašeni.

“Seka i Veljko su željeli da ona ima najbolji tretman tokom i poslije rođenja sina. Čak su dodatno platili da beba i ona budu pod konstantnim nadzorom ljekara”, rekao je izvor za Informer.

 

Pjevačica je za tri dana boravka u bolnici navodno platila 299.000 dinara, a da bi bila sama u apartmanu morala je da doplati još 30.000 dinara. Kako dalje Kurir saznaje, pjevačicu je porođaj ukupno koštao 4.000 eura.

 

“Seka se porodila prirodnim putem u najboljim uslovima, a za sam porođaj izdvojila je oko 4.000 eura. Aleksićeva je mnoge iznenadila jer nije zahtjevna porodilja”, kaže izvor.

 

“Pjevačica je insistirala da Veljko sve vrijeme bude uz nju, i u bolnici, i u porođajnoj sali, gdje je presjekao pupčanu vrpcu. Platili su 12.000 dinara da bi on stalno mogao biti sa njom u sobi, i još toliko da bi prisustvovao porođaju”, istakao je sagovornik Informera.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.