x

Krili se u stanu 10 dana da komšije misle da su na moru

Porodica iz Banje Luke provela je 10 dana zaključana u svom stanu, kako bi njihove komšije pomislile da su otišli na godišnji odmor koji su dugo planirali.

Njihovu obmanu primijetio je komšija kada je stariji sin M. A., krenuo noću izbaciti smeće koje se nagomilalo i počelo zaudarati.

Komšija D. G. ispričao je da je vidio M. A. kako se kasno noću iskrada sa velikom crnom kesom za smeće.

- „Začudio sam se jer su rekli da idu u Grčku na more i zadužili me da im pripazim stan, jer se neće vraćati za 15 dana. Sačekao sam da se vrati da ga pitam zašto su došli ranije i tada sam otkrio da su blefirali i da nigdje nisu ni išli, nego da su kupili sve što im treba, zamračili prozore i zaključali se u stan”, kaže komšija D. G.

Poslije upornih pokušaja da razgovaramo sa porodicom, konačno smo uspjeli i na kraju su sve priznali.

- „Bilo nas je sramota jer smo svake godine išli na odmor, bar u Hrvatsku ili Crnu Goru, a ponekada i u Grčku. Međutim ove godine zbog loše finansijske situacije nismo mogli priuštiti odmor, a komšiluk nam je takav da bi nam se rugali cijelu godinu dana. Vidite kako nas je komšija odmah odao javnosti. E, neka je dabogda on ljetovao na kliničkom centru Paprikovac”, ljutito je pričao domaćin N. A.

I pored blamaže koju sada trpi, kaže da se lijepo odmorio u stanu, i da mu sada odmor više i nije potreban.

Ako ste pomisili da je ovo realnost, prevarili ste se, ali ima i onih koji su spremni da ovako nešto i učine. A možda smo nekome dali i dobru ideju za ljetovanje.

Izvor:telegraf/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.