x

Krvava svadba: Ubio trudnu ženu jer nije htjela plesati s njim!

Stravičan incident na vjenčanju šokirao je stanovnike indijske savezne države Punjab, kad je pijani muškarac upucao 22-godišnju trudnicu jer nije htjela plesati s njim. Kulwinder Kaur, 22-godišnja plesačica, završila je tragično kad ju je, dok je plesala na pozornici, pijani muškarac upucao iz puške jer navodno nije htjela plesati s njim, piše Indian Express. Preminula je u bolnici.

Djevojka je bila članica plesne skupine koja je zabavljala goste i bila je trudna dva mjeseca, a muškarac je navodno jedan od mladoženjinih prijatelja. Tako barem tvrdi njezin suprug, Rajinder Singh, koji je rekao da je muškarac bio vidno pijan.

 

Na ‘vjenčanju iz horora’, kako su ga indijski mediji nazvali, muškarac se navodno razljutio jer su njega i prijatelje upozorili da ne smiju na pozornicu za vrijeme nastupa, a zabranjen im je bio i ples s njima.

 

‘Zvali su je da se spusti s pozornice i da im se pridruži... Ona je to odbila, a zatim su je upucali’, rekao je slomljeni suprug.

 

Indian Express piše da je pucnjava na indijskim vjenčanjima uobičajena stvar i da se slična stvar dogodila i ovdje. Naime, muškarci su i prije incidenta pucali, no ubistvo je bilo namjerno. Policija istražuje slučaj. 

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.