x

Kvalitetan vokal ostaje i opstaje: CRNI ponovo oduševio nastupom u Galaxisu!

Folk pjevač Crni sinoć je nastupao u Srebreniku. Diskoteka ``Galaxis``, kao i uvijek bila je prepuna gostiju koji su od srca podržali omiljenog pjevača. Svojim hitovima ponovo je osvojio publiku u t.z.v gigantu zvanom ``Galaxis``.

Najprije ``Dva života``, pa odmah zatim ``Sto ću čaša polomiti``, ``Pozdravi mi majku``, ``Kaži važi``, i mnogim drugim pjesmama prisutne je bacio u trans.Posebne ovacije su uslijedile i izvedbom pjesama od svoga kolege i mega zvijezde Mileta Kitića.``Kockar``, ``Zlato srebro dukati``, samo su neke na koje je publika znala i da zahvali velikim i dugotrajnim aplauzom.

 

Podršku istu večer popularni pjevač dobio je i od svog kolege i prijatelja Muje Isanovića koji je specijalno došao da ga bodri. Oduševljenje i respekt za profesionalno odrađen nastup na kraju nije izostalo ni od vlasnika Nerke Mujkića koji je dodatno počastio svoje goste.

 

- Uvijek se radujem kada pjevam u Galaxisu, ovdje publika cijeni i prepoznaje prave pjesme. I nakon godinu dana ništa se nije promjenilo, atmosfera je fantastična i ovim putem želim od srca da zahvalim svima koji su došli da me podrže. Veselim se našem ponovnom susretu nekom drugom prilikom na kraju otkriva popularni pjevač.

 

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.