x

LAKU NOĆ, TATA, I ĆAO MAMITA: Ovo su posljednje poruke Irene koja je stradala u stravičnoj nesreći u Budvi!

VELIKA PLANA - „Laku noć, tata“ i „Ćao, mamita“ bile su posljednje poruke koje smo dobili, veče prije nego se dogodila tragedija. Irena je bila puna života, gdje god da je išla, donosila je radost. Studirala je medicinu i imala velike planove za budućnost. Mnogo nam je teško - rekla je za Kurir Nadežda Zlatković, majka Irene Zlatković (29) iz Velike Plane, koja je nastradala zajedno s dečkom Veljkom Radisavljevićem (33) u sudaru u Budvi.

Nesreća se dogodila u subotu oko 19.30 sati, na putu između Trstena i Ploča kod Budve u Crnoj Gori, kada se motocikl na kome su bili Veljko i Irena direktno sudario s putničkim automobilom marke „golf“.

 

Stravičan sudar

 

Prema nezvaničnim informacijama, automobil mojkovačkih registracija preticao je vozila i pokosio motor na kom je bilo dvoje mladih.

 

Nesrećna majka objašnjava da je Irena prije desetak dana otišla u Budvu da tamo radi i da joj se potom pridružio dečko.

 

- Zabavljali su se oko mjesec dana. Ona je tamo otišla da radi u hotelu, a on je, kako sam razumjela, otišao prije dva dana motorom da joj bude bliže. Vjerujem da su se baš zavoljeli. Irena je bila obazriva i pažljiva, znala je koliko je opasno voziti se motorom, ali eto, valjda je ta ljubav prema tom mladiću, koji je takođe iz Velike Plane, bila jača. On je volio motore - priča Nadežda.

 

Šok i nevjerica

 

Ona dodaje da je za tragediju saznala od Ireninog prijatelja koji je takođe u Crnoj Gori, u subotu oko ponoći.

 

- U prvom trenutku nismo mogli da povjerujemo... U subotu oko 18.30 sati sam joj poslala poruku: „Sine, šta radiš?“, ali odgovor nije stigao. Irena je, ne zato što je moja kćerka, bila dobra djevojka, komunikativna, inteligentna, najbolji učenik. Planirala je specijalizaciju za očnog ljekara. Bila je kao leptir... - rekla je majka nastradale djevojke i navela da ju je zbunila informacija, koja se pojavila u medijima, da je motor imao švajcarske registracije.

 

Prema njenim riječima, u narednih nekoliko dana očekuju da tijela nastradalih budu dopremljena u Srbiju.

 

- Obdukcija je završena. Rođaka nam je pomogla oko transporta tijela kako bi nama olakšala. Vjerujem da će za nekoliko dana tijela biti prevezena, a potom ćemo odrediti i datum sahrane - kaže majka, čini se još uvijek nesvjesna tragedije koja ih je zadesila.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.