x

LAŽNA IDILA? Prave se da su sretni, a ustvari - Ana i Darko zbog Lukasa moraju da... ?

Ana Sević i Darko Lazić bježe iz Crne Gore kako bi izbjegli susret sa Acom Lukasom! Lazić koji je iz medija saznao da je njegova žena navodno imala aferu sa popularnim folkerom, ubjeđuje Anu kako moraju da se vrate za Beograd prije nego što njihov stariji kolega stigne na primorje. 

Estradni par se već neko vrijeme odmara u Budvi, u koju Lukas dolazi u nedjelju zbog koncerta. 

 

- Darko nagovara Anu da prekinu ljetovanje i vrate se u Beograd. On ne želi da se nekim slučajem sretnu s Lukasom, jer ne zna kako bi reagovao u toj situaciji. Ne može očima da ga vidi i samo želi da se skloni iz Budve - kaže izvor blizak paru koji prolazi kroz bračnu krizu i dodaje:

 

- Ana ubjeđuje Darka kako između nje i Lukasa ničeg nije bilo. Ona tvrdi da su poruke koje su procurile u javnost, a koje je ona navodno slala Aci, potpuno izmišljene. Darko želi da joj povjeruje, ali ima određene sumnje i zbog toga se svakodnevno svađaju - priča izvor za Informer. 

 

Šta se zapravo dešava kod Ane i Darka nikako ne možemo znati pouzdano, s obzirom na to da isplivavaju razne informacije, dok se njih dvoje, preko društvenih mreža ponašaju kao da je sve u najboljem redu.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.