x

LED rasvjetom iz BiH osvjetljena SPENS dvorana u Novom Sadu!

Vodeći bosanskohercegovački proizvođač visokokvalitetne LED rasvjete, brend LUMINOS PREMIUM, dobio je još jedno veliko priznanje i potvrdu vrhunskog kvaliteta svojih proizvoda. Naime, nedavno završena prva faza obnove i modernizacije postojeće rasvjete u  poznatom sportsko-rekreacionom centru SPENS u Novom Sadu je u cjelosti odrađena baš sa ovim brendom LED rasvjete proizvedenom u BiH. 

Na tenderu koji je bio raspisan, a u konkurenciji poznatih i eminentnih svjetskih proizvođača i ponuđača LED rasvjete, Luminos Premium LED reflektor, domaći bh-proizvod, se po mišljenju nadležnih eksperata i predstavnika investitora pokazao kao najbolja opcija omjera kvaliteta i cijene.

 

Prva faza rekonstrukcije rasvjete u sportsko-rekreacionom centru SPENS obuhvatila je tzv. malu dvoranu, u kojoj se već uveliko osim svakodnevnih termina za rekreaciju i treninga sportskih ekipa pod LED reflektorima proizvedenim u BiH igraju i zvanične takmičarske utakmice u mnogim ekipnim sportovima sa direktnim televizijskim prijenosom, kao i zamjenu i modernizaciju rasvjete u bazenu koji je također sastavni dio ovog sportskog kompleksa.

 

Osim trenutnih potreba za rekreacijom i treninga plivača svih starosnih dobi važno je napomenuti da će se domaće i međunarodne vaterpolo utakmice i plivačka takmičenja ubuduće održavati u bazenu SPENS u Novom Sadu i to pod LED reflektorima našeg najkvalitetnijeg brenda u oblasti LED rasvjete Luminos Premium.

 

- Osim nesumnjivog i nebrojeno puta dokazanog vrhunskog kvaliteta koji posjeduju proizvodi pod našim brendom, smatramo jako bitnim naglasiti da taj kvalitet prate i svi relevantni svjetski potrebni certifikati u LED rasvjeti. Oni su obavezni i neophodno potrebni da bi recimo jedan LED reflektor mogao uopće biti postavljen na ovako zahtjevan objekat i ispunjavati tehničke uslove i kriterije za održavanje, nesmetano odvijanje i praćenje sportskih događaja čak i najvišeg nivoa, kaže Aida Iković, zamjenica direktora Luminosa.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.