x

LETJEĆE PERJE U PINKOVIM ZVEZDAMA: Milan Kalinić će da pošizi kada vidi ko je novi član žirija!

Jedna od najvećih zvijezda folk muzike Zorica Brunclik biće jedan od pet članova žirija u novoj sezoni ``Pinkove zvezde``. Ova iskusna folkerka iza sebe ima brojne neprolazne hitove i na desetine koncerata, od čega je kruna karijere bio veoma posjećen koncert u ``Areni`` prije dvije godine.

Zorica već ima iskustva u ovakvim takmičarskim emisijama, a već je u četiri epizode prethodne sezone mijenjala kolege u ``Pinkovim zvezdama``. Tada je ostao upamćen sukob sa voditeljem Milanom Kalinićem koji je jednu članicu žirija nazvao ``MILF``, što mu Zorica nije oprostila, već je odbijala da sarađuje sa njim.

 

Tjerala ga je da ne drži ruke u džepovima i pravila neprijatniju atmosferu od one na koju je popularni glumac navikao sa ostalima iz žirija. Stoga će biti zanimljivo vidjeti kako će se Brunclikova sada ophoditi prema Kaliniću, ali i ostalim članovima žirija.

 

Za sada je poznato da je pored Zorice i Dragana Mirković potpisala ugovor da bude ove sezone član petorke koja ocjenjuje podizanjem stolica.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.