x

LIJEČNICI U ŠOKU: Beba se rodila sa ``ugraviranim`` znakom na čelu!

Rođenje jedne bebe iznenadilo je i zbunilo ne samo njegove roditelje već i cijelu bolnicu u Južnoj Africi. Dječačić Hanru van Niekerk rođen je s neobičnim znamenom na sredini čela.

Hanru van Niekerk rođen je 11. otobra 2014. godine, a na njegovom malom čelu, ukazao se znamen u jasno vidljivom broju 12. 

 

Iako je iznenađenje uslijedilo tek nekoliko dana nakon rođenja. Naime, njegova 70-godišnja baka Catherine Jooste, izjavila je kako su znamen primijetili tek nakon dolaska prionve u dom. Tačnije, najmlađa njezina kći primijetila je kako Hanru na čelu ima broj jedan i broj dva. Sretnu obitelj iz Johannesburga to nije spriječilo u slavlju, a kako tvrde specijalisti za to nisu ni imali razloga. 

 
Dermatolog Patrice Hyde objasnio je znamen s kojim se rodio maleni Hanru nakupina madeža koji se kod djece mogu razviti prije ili kratko nakon rođenja. Većina madeža obično izblijedi ili u potpunosti nestane, a postoje načini za njihovo uklanjanje ukoliko osobi čine nelagodu. 
 
 
`To su grupe sitnih krvnih žila koje rastu na određenom području na koži, pa je to razlog što su crveni ili ljubičasti. Nije poznat uzroka njihova nastanka, ali definitivno nisu znak bolesti i nisu bolni.` 
 
 
Znak budućnosti ili ne, vrijeme će pokazati. 
 
(Net.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.