x

LJEKARI KAŽU DA JE OZBILJNO: Prija ostala bez glasa!

U jeku najveće popularnosti, Aleksandra Prijović mora da napravi pauzu u karijeri, i to zbog slabljenja svog najjačeg oružja - glasnih žica! Naime, kako “Alo!” saznaje, folk pjevačici ljekari su rekli da bi mogla da ostane bez glasa ukoliko nastavi da nastupa ovim tempom, što je ona vrlo ozbiljno shvatila, pa je riješila da neko vrijeme ne pjeva.

- Aleksandra je trenutno jedna od najtraženijih pjevačica, a kako se nikada nije libila posla, prihvatala je bukvalno svaku ponuđenu tezgu, a pozivi su učestali poslije objavljivanja njenog albuma “Testament”. Pjevala je skoro svake večeri ovog ljeta, a poznato je da se ne štedi na nastupima, pa nije ni čudo što je glas počeo da joj škripi - kaže izvor blizak jednoj od najpopularnijih mladih folk pjevačica, i dodaje da se Prija veoma uplašila zbog tegoba sa glasom i da je odmah otišla kod ljekara.

 

- Ona je mlada, puna energije i ranije nije imala sličnih problema, međutim, ljekar joj je rekao da se pucanje glasnih žica prije ili kasnije dešava svima koji ih preopterete, a pjevači su tu u najvećoj opasnosti. Ako situacija izmakne kontroli, jedino rješenje je operacija, čiji je rezultat uvijek neizvijestan jer se nikad ne zna da li će raspon glasa i boja glasa poslije nje ostati isti. Osim toga, za vrijeme oporavka ne smije ni da se govori, a kamoli da se pjeva. Srećom, Aleksandrina situacija nije toliko dramatična, ali ona je riješila da ništa ne prepušta slučaju i da problem sasiječe u korijenu, u čemu je podržavaju i dečko Filip Živojinović i Lepa Brena.

 

- Filip je molio Aleksandru da se odmori čim mu se požalila da ima problem s glasom, a nakon njene posjete ljekaru, dogovorili su se da obustavi nastupe i pojavljivanja u javnosti do 20. septembra, kada je planirano svečano otvaranje njihovog restorana na Senjaku, sa čim se ona složila. I Brena je veoma brižna prema budućoj snajki, pa ju je podržala u odluci da se odmori i dala joj nekoliko savjeta koji će joj pomoći da je glas što duže i bolje služi. Naravno, i čelnici “Grand produkcije” imaju razumijevanja za jednu od svojih najtraženijih pulenki, tako da nije bilo problema oko pomijeranja ranije zakazanih nastupa - završava priču sagovornik, čije  je navode potvrdila i sama Prijovićka.

 

- Tačno je da imam problem sa glasom, nije ništa strašno, ali bolje spriječiti nego liječiti, tako da ću malo pauzirati sa nastupima - izjavila je Aleksandra.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.