x

LJEKARI NE ZNAJU ŠTA MU JE: Ovaj dječak ne želi da jede i da pije već godinu dana! (VIDEO)

Lendon Džouns (12) iz Ajove ne želi ništa da jede i pije već godinu dana! S tom željom se jednostavno probudio prošle godine 14. oktobra. Posljednji put kada je jeo, 13. oktobra, pojeo je picu i punu činiju sladoleda. Do tada je bio energično dijete koje je najviše voljelo da se vozi na svom biciklu i da se igra sa drugarima i bratom u parku. Ni to više ne radi.

Postao je bolestan i imao je vrtoglavice non stop.

 

Sada su dječakovi roditelji Majkl i Debi u očaju. Bore se da saznaju šta nije u redu sa njihovim sinom. Obišli su pet gradova Sjedinjenih Američkih Država i nijedan doktor im nije dao dijagnozu niti je uspio da im pomogne.

 

Nacionalni institut za zdravlje SAD planira da ponudi Lendonu pregled – oni ispituju samo najređe slučajeve svake godine.

 

Prošle godine je Lendon imao 47 kg, a sada ima samo 30 kilograma.

 

Džounsonovi su uradili sve kako bi ohrabrili svog sina da jede ali im to nikako nije pošlo za rukom. On samo ponekad uzme zalogaj sendviča ili vrlo malo čipsa. Sljedeći korak koji planiraju je ugrađivanje cjevčice kroz koju će mu hrana ići direktno u stomak.

 

Roditelji vjeruju da dječakov hipotalamus u mozgu neispravno funkcioniše.

 

Dječakov otac misli i da stanje njegovog sina možda ima veze sa lijekovima koje je dobijao kada je imao devet godina zbog napada odsustva, kada je samo sjedio i gledao u daljinu nesvjestan svijeta oko sebe.

 

Porodični ljekar tvrdi da je lijek koji je dječak dobijao obično uzrokuje povećanje apetita.

 

Sada Džounsonovi imaju jednostavnu molbu, apeluju na sve ljude koji mogu da im pomognu da im se jave na mejl [email protected].

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.