x

LJEKARI ZABRINUTI ZA ANU NIKOLIĆ: Prestani da to radiš!

Pjevačica Ana Nikolić, koja je u šestom mjesecu trudnoće, morala je da promijeni navike zbog bebe. Kako saznajemo, ljekari su pjevačici naredili da više ne obuva štikle kako bi sačuvala kičmu, koja je već dovoljno opeterećena težinom njenog stomaka.

Na stranu to što se Ana u trudnoći ugojila, njeni zglobovi zbog drugog stanja otiču, a kičma trpi teret zbog svega.

 

- Ana je vrlo poslušna trudnica, pa je nakon uvođenja zdrave ishrane i pokušaja da smanji broj popušenih cigareta, odustala i od štikli. Ljekari su joj rekli da je već u poodmakloj trudnoći da bi nosila potpetice, nakon čega je otišla u šoping i kupila papuče u različitim nijansama i sa krznom kako bi ispratila trend - kaže naš izvor blizak pjevačici i dodaje:

 

- Ana se osjeća dobro, ali sve čini da beba na svijet dođe zdrava. Osim što veći dio vremena provodi u rodnom Paraćinu, ona je odustala od tezgi i jedina poslovna obaveza joj je snimanje šou “Ja imam talenat”, u kojem je članica žirija.

 

Međutim, Ana se i na snimanjima trudi da se odmara i jede zdravo. Osim što ima apartman u Šimanovcima, u kojem leškari za vrijeme pauze, ona nosi hranu i cijeđeni sok. Posljednjom fotografijom kojom se pohvalila na Instagramu otkrila je da i na snimanju nosi papuče. - Zbogom, štikle - poručila je Ana.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.