x

LJEKARI ZABRINUTI ZA DARKA LAZIĆA: Stvar je već postala ozbiljna, pod hitno to moraš učiniti!

Darko Lazić poznat je na estradi kao veliki boem, i te kako sklon žestoim pićima. I mada se njegova žena Ana tome protivi, on se čak i po društvenim mrežama hvali kad god se dobro nacvrca. Međutim, moraće što prije da zaboravi na sve čari pića i da pređe na sokove. Naime, ndavno je bio kod privtanog ljekara na rutinskoj kontroli i tada su mu saopštili da mora pod hitno da batali alkohol jer mu je zdravlje ugroženo. 

- Darko se u posljednje vrijeme ponovo opija, kao nekad dok je bio momak, a to za njegovo zdravlje uopšt nije dobro. I mada se on super osjeća, hrana i piće će ga upropastiti tako mladog. Kada ga na to upozore najbliži i Ana, on se smije, međutim, sada su mu to rekli i ljekari i malo se uplašio. I uopšte nije situacija za zezanje, jetra mu je masna, a transeminaze poprilično uvećane. Mada, šta će, kao i mnogi pjevači, i on voli da dobro pojede i popije, uživa u viskiju, pivu, a to nikako ne valja.

 

Mora da nađe neku mjeru i da smrša zbog zdravlja, ali i da se mane pića, jer mu rezultati uopšte nisu dobri. Htio on to ili ne, moraće da se baci na zdrav život. Kao i obično, Ana mu je najveća podrška u svemu, pa će mu i sada pomoći. Kada joj je saopštio šta su mu ljekari rekli, ona mu je odbrusila: ``Pa šta ti ja pričam sve vrijeme!`` Sada će morati konzumirati laganiju hranu, što više vode i čajeva, a za mjesec dana su mu zakazali kontrolu. E sad, sigurno će se, dok je kod kuće sa Anom, pridržavati svega što mu je rečeno, ali pitanje je kako će se ponašati na nastupima - kaže dobro obaviješten izvor blizak Darku. 

(Star)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.