x

LJEPOTICA I ZVIJER: Potpuno drugačiji sajt za upoznavanje!

Potpuno drugačiji od ostalih, Ljepotica i Zvijer je ekskluzivan sajt za upoznavanje koji je namijenjen uspješnim, poslovnim, finansijski stabilnim muškarcima - Zvjerkama, i atraktivnim, inteligentnim i ambicioznim djevojkama - Ljepoticama. Namijenjen je ljudima koji danas vode bitku sa vremenom, koji imaju definisane ciljeve i koji ne žele da se zadovoljavaju prosječnim načinom života.

Ako ste osoba koja je svjesna sebe, koja zna šta želi, šta može da ponudi i zna šta želi od osobe u vezi, i ako Vam je relevantniji kvalitet nego kvantitet, Ljepotica i Zvijer je pravo mjesto za vas.

 

Ljepotica i Zvijer je sajt za online upoznavanje, namijenjen ljudima sa istim ili sličnim pogledom na svijet i isključivo za ljude koji znaju šta žele – mjesto gdje inteligentne i ambiciozne Ljepotice imaju mogućnost da stupe u kontakt i upoznaju džentlmene, muškarce sa manirima, uspješne i finansijski sigurne muškarce - Zvjerke, jer znamo da su ovakvi muškarci danas rijetki i da zaslužuju samo najbolje za sebe.

 

Na sajtu Ljepotica i Zvijer možete upoznati preko 2000 interesantnih i zanimljivih ljudi iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije, Crne Gore ali i iz inostranstva, odnosno dijaspore. Članovi sajta su preduzetnici, menadžeri, umjetnici, sportisti, inženjeri, doktori, pravnici, studentkinje... Svaki profil se ručno provjerava i isključivo je odobren ako zadovoljava jednostavne kriterijume, ispravno i detaljno popunjenog profila. Sumnjivi i nepravilno popunjeni zahtjevi za članstvo se ne odobravaju iz razloga zato što je cilj da upoznate isključivo ljude koji žele da ostvare pravi kontakt i poznanstvo – u cilju sigurnosti, profesionalnosti i kvaliteta usluga koje pruža ovaj sajt.

 

Iako biste pomislili da za ovako rijetku privilegiju treba izdvojiti mnogo novca, mjesečna članarina iznosi od 11 do 29 eura za muškarca, u zavisnosti od dužine članarine, dok je članarina za ljepši pol besplatna tako da možete samouvjereno zakoračiti u novi svijet i pronaći muškarca kakvog zaista zaslužujete.

 

Ako se pitate zašto je to tako, odgovor je veoma jednostavan i logičan:

 

Ni jedan pravi džentlmen ne bi dozvolio da dama plati piće na prvom sastanku (ili drugom...), pa je po toj logici novčana naknada samo za džentlmene. S druge strane, ako „uspješan“ muškarac oskudijeva da odvoji za članarinu, da li će oskudijevati i kada izađe sa damom na večeru?

 

Ljepotica i Zvijer je sajt koji pruža više od ljubavi i mjesto na kojem ćete pronaći srodnu dušu. Stoga, ukoliko ste spremni da sa pravim saputnikom koračate kroz život, dobrodošli ste na: www.lepoticaizver.com.

 

Također tu su i društvene mreže: 


https://www.facebook.com/LepoticaiZvercom
https://www.instagram.com/dama_i_dzentlmen/
https://www.facebook.com/DamaiDzentlmen/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.