LJETNI GLAZBENI SPEKTAKL RINGIŠPIL!

29.07.2016 19:00
ljetni-glazbeni-spektakl-ringispil-main

Ecija Ivušić  i Neven Ciganović pozivaju na prvo izdanje glazbenog spektakla Ringišpil. Tv voditeljica  i modni savjetnik oduševljeni su što je Split  domaćin nesvakidašnje ljetne pustolovine koja će u  Spaladium areni, 29. i 30. srpnja okupiti vodeće glazbene zvijezde regije.

Splitska ljetna avantura, uz nastupe pjevačkih zvijezda, performera i DJ-a,  prvo izdanje festivala Ringišpil priprema vrhunsku produkciju koja će pratiti njihove nastupe. Spektakularna pozornica, neviđeni svjetlosni sistem i ozvučenje samo su dio priče koja će posjetiteljima bez sumnje pružiti doživljaj nikad viđenog glazbenog putovanja.

 

„ Veliki sam ljubitelj izlazaka i dobrih provoda iznimno je drago što Hrvatska dobiva novi festival. Ringišpil će bez sumnje obogatiti ponudu zabave na Jadranu i pružiti potpuno novi glazbeni doživljaj. Pozivam sve da nam se pridruže 29. i 30 srpnja u Spaladium areni i postanu dio prvog zajedničkog glazbenog putovanja regijom.“ – rekao je Neven Ciganović.

 

Ljeto je moje doma godine volim putovati u kombinaciji sa dobrom zabavom to je dobitna kombinacija, radujem se novom glazbenom festivalu koji će bez sumnje predstaviti jednu novu dimenziju zabave u regiji. Sretna sam  što ću sa svojim društvom  imati prilike biti dio prvog regionalnog festivala koji obećaje zabavu kakvu bez sumnje još nismo doživjeli! “ – izjavila je ECIJA IVUŠIĆ

 

Ovaj ekskluzivni glazbeni događaj u srcu turističke sezone okupit će najveća imena regionalne glazbe, kao što su Haris Džinović, Milica Todorović, Ana Nikolić, Petra Kovačević, Aca Lukas i mnogi drugi.  Uz njih, performeri s Ibize, prelijepe plesačice, najbolji DJ-i vrhunsko osoblje pretvorit će čitavu arenu u veliku pozornicu, a Ringišpil u novo nezaobilazbo mjesto nezaboravne ljetne zabave.

 

Ulaznice za festival Ringišpil mogu se kupiti u sustavu Ticektshop.hr. Više informacija o ulaznicama i festivalu Ringišpil možete pronaći na www.ringispil.hr


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.