x

LJUBAV: Kakvi ste u krevetu prema horoskopskom znaku?

Vjerovatno ste nekada čuli pretpostavke da je najbolji horoskopski znak u krevetu, Škorpija. Ali, ni ona nije idealna. Možda se nekome više sviđa Djevica, koja je napadna, možda Ovan koji je direktan ili pak Bik koji voli da uživa. Pročitajte odlike svakog horoskopskog znaka u krevetu i saznajte koji bi za vas bio idelan.

Ovan

 

Ovaj vatreni znak poznat je po svojoj direktnosti. Ovan se neće libiti da sa vama podjeli svoje najnestašnije fantazije. Jedini problem sa njima je to što oni vole odmah da pređu na stvar, pa ako volite malo dužu predigru, nećete se usrećiti s Ovnom. Ali na Ovna uvijek možete računati kad se radi o preuzimanju vođstva. Ipak, nejčešće se sve odigra previše brzo.

 

Bik

 

Za razliku od Ovna, Bik voli da uživa u sek*u i da se kreće polako. Romantični uvod u vidu večere ili vina uz sveće savršen je da ih zagrije. A kada se Bik zagrije, spremite se za dugu predigru, jer on želi da udovolji. Ako ste romantični, Bik je stvoren za vas.

 

Blizanci

 

Blizanci će upotrijebiti svu svoju inteligenciju i dovitljivost da vas skinu. A čak i kad vas skinu, nastaviće da vam laskaju. Sa njima je se*s preko telefona savršen, jer vole da pričaju i imaju bujnu maštu.

 

Rak

 

Rakovi su veoma emotivni, pa uglavnom ne pristaju na se*s ako nemaju jake emocije prema drugoj osobi. Se*s za njih mora da bude lijep, poetičan i topao. Ako je nježnost ono što najviše cijenite u sek*u, Rak je najbolji izbor za vas.

 

Lav

 

Lavova strastvena i avanturistička priroda ne može se obuzdati. On će uvijek iznalaziti nove načine da vas zadovolji i da vi zadovoljite njega, ali će stalno težiti tome da ostane dominantan. Se*s sa Lavom nećete moći da zaboravite, ali nemojte da se razočarate kada shvatite da je njemu vaše zadovoljstvu uvijek na drugom mjestu u odnosu na njegovo.

 

Djevica

 

Stidljiva i oprezna Djevica iznenađujuće je slobodna i razuzdana u krevetu. Rezervisanost i prizemnost ne odnose se na njihovu požudu. Kada Djevica jednom stekne povjerenje u vas, nećete imati ni trenutak mira (bar kada se radi o sek*u).

 

Vaga

 

Vaga je umjetnik kada se radi o sek*u. Ona želi da bude u savršenom skladu sa svojim partnerom, da svaki detalj u okruženju bude na mjestu i da atmosfera bude idealna. Vage vole lijep donji veš, masaže eteričnim uljima i laganu muziku. A na one koji sa njima završe u krevetu djeluju opijajuće.

 

Škorpija

 

Vatrena i raskalašna Škorpija ima najjači libido u cijelom Zodijaku. Njihov sek*ualni magnetizam teško se ignorira. U krevetu se pokazuju kao savrešni ljubavnici, vole da zadovolje i sebe i svog partnera, ali je često se*s jedino što im treba od vas, pa se poslije sek*a, kad se Škorpija ohladi, možete osjećati iskorišteno.

 

Strijelac

 

Strijelac je majstor zavođenja i uživa u lovu na nove „žrtve“. On stalno usavršava svoju vještinu zavođenja i fokusira se na objekat svojih želja tek kada ga potpuno razoruža, a onda na scenu stupa njegova spretnost u sek*u. Ako volite intenzivnu predigru, Strijelac je idealan izbor za vas.

 

Jarac

 

Jarac možda djeluje uzdržano, ali je u krevetu, kad do njega dođe, neočekivano strastven ljubavnik. Njemu mnogo treba da napravi prvi korak, strpljiv je do granice drskosti, ali kad jednom dospijete do kreveta, Jarac će ispoljiti svu energiju i daće sve od sebe da vas zadovolji. S Jarcem samo treba da budete strpljivi i bićete nagrađeni.

 

Vodolija

 

Ako volite da eksperimentirate u sek*u, s Vodolijom ćete se savršeno uklopiti. Vodolija voli da smišlja nove načine na koje može da zadovolji i sebe i partnera i u tome nepogrešivo uspijeva. S Vodolijom u krevetu nikad vam neće biti dosadno.

 

Ribe

 

Slično kao i Rakovi, i Ribe će više cijeniti emocionalnu stranu sek*a. Strast, ljubav, pažnja, strpljenje – sve je to važno Ribama. Ali u krevetu ćete vi morati da obavite većinu posla. Ribe vole da budu pasivne tokom sek*ualnog čina i da uživaju u pažnji koju im posvećuje partner.

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.