x

LJUBOMORNI FILIP TERORIŠE PRIJOVIĆKU: Evo koju obavezu prema dečku ona ima poslije svakog nastupa!

Filip Živojinović postao je ljubomoran kao pas! Otkad je njegova djevojka Aleksandra Prijović izdala album „Testament“ i postala još popularnija, najstariji sin Bobe Živojinovića ne može da sakrije ljubomoru.

Folkerka je za Kurir otkrila da je Brenin pastorak više ne prati na nastupima u inostranstvu, ali prinuđena je da mu se javlja prije i poslije svake svirke.

 

- Filip me više ne prati na svim nastupima, samo kad sam u Beogradu. Tada sam mu usput, pa dođe (smijeh). Napravi nekad izuzetak, kao na primjer nedavno u Crnoj Gori. Tamo sam radila, pa smo iskoristili dva-tri dana da malo uživamo na plažama - kaže Prija i dodaje kakve su joj obaveze prema dečku kada nije u Srbiji:

 

- Svaki put me pred svirku pita šta se dešava, kako prolaze nove pjesme, koliko ima ljudi ili nešto u tom fazonu. Uvijek mu pošaljem poruku kad završim svirku, a kad dođem u hotelsku sobu, zovem ga i pričamo satima, dok nam se ne prispava. Pošto smo u posljednje vrijeme mnogo umorni, gledamo da nam pozivi ne traju mnogo i maštamo da što prije legnemo da spavamo.

 

Brenina snajka ističe da su ona i Filip ranije imali običaj da, kada nisu zajedno, razmjenjuju sek*i i provokativne fotografije.

 

- Ono što mi šaljemo jedno drugom nije za javnost. Ranije je bilo slanja slika, nekih porukica, ali prevazišli smo to. Dugo smo u vezi, tako da sve što treba radimo kod kuće - završava Prija.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.