x

LUDILO U DANSKOJ: Za Cecu zlatna ruža od 5.000 eura!

Ceca Ražnatović pjevala je na proslavi krštenja u petak u Danskoj, a na poklon je od domaćina dobila zlatnu ružu vrijednu 5.000 eura! Folk zvijezda je u Kopenhagen otišla kao specijalna gošća kako bi uveličala slavlje našeg biznismena koji je krstio kćerku. 

Ceca je po dolasku u dansku prijestonicu dočekana kao kraljica, a po ulasku u salu gdje se održavala proslava gosti su je pozdravili gromoglasnim aplauzom i vriskom.

 

Pošto je u Danskoj štićeno lice, Ražnatovićka je pod pratnjom obezbjeđenja došla do bine, a onda ju je najavio voditelj programa Zoran Pejić Peja.

 

- Hajmo aplauz za veliku damu, to je naša Ceca - rekao je Peja.

 

Folk diva je odmah zapjevala jedan od svojih najvećih hitova - „Kukavicu“, nakon čega joj je domaćin uručio vrijedan poklon.

 

- Ovo je mali znak pažnje od naših domaćina. Zlatna ruža za našu zlatnu ružu - rekao je Pejović, a Ceca se zahvalila i pozdravila goste.

 

- Dobro veče svima! Željela bih da čestitam domaćinima i da kažem da je ovo slavlje prelijepo. Pohvalila bih i moje kolege koje su prije mene pjevale, zaista su svi sjajni - rekla je Ceca, a potom zapjevala „Đurđevdan“.

 

Veselje je potrajalo do ranih jutarnjih sati.

 

Prijovićka, Šaban, Ljuba, Ðurišićka i Jana nisu gadljivi na lovu
OKIĆENI KAO JELKE!

 

Pored Cece, goste su zabavljali i drugi muzički velikani: Šaban Šaulić, Snežana Đurišić, Ljuba Aličić, Jana Todorović i Aleksandra Prijović. Na snimcima do kojih je Kurir došao vidi se Šaban sa suprugom Gocom. Kad se kralj narodne muzike latio mikrofona, gosti su pali na njegov glas, pa su ga kitili novčanicama od 500 eura. Ni Aleksandra Prijović nije ništa lošije prošla, pokupila je dobar bakšiš kad je zapjevala pjesmu Ane Bekute!

 

Dobro je prošla
ZA JEDNU PJESMU BAKŠIŠ 2.500 €

 

I Ceca je tokom izvođenja nekih svojih najvećih balada dobila pozamašan bakšiš. Pjevačicu su domaćini, ali i gosti sa gotovo svih strana oblijetali kako bi je častili, jer je atmosferu dovela do usijanja. Ona je za samo jednu pjesmu dobila pet novčanica od 500 eura. Ipak, da je Ceca fer, govori to što je novac stavila kod muzičara, s kojima će sigurno podijeliti zaradu na ravne časti.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.