x

LUKAS MI JE NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA: Branislava se ponovo oglasila, pomenula i Sonju Vuksanović i GOLE SLIKE!

- Dobro sam, nije mi teško zbog našeg raskida. Nerviram se zbog tih slika. Na Acu ne mislim već se spremam za put. Idem da završim ppire oko svog razvoda, to mi je trenutno jedino bitno, a o Lukasu ne želim da razmišljam - počinje priču Branislava Pašajlija čije su gole fotke juče objavljene, što je crnokosu Lozničanku očigledno duboko potreslo.

I dok se Aca ne oglašava povodom raskida veze koja je potrajala čitava 23 dana, Branislava o njemu ipak govori.

 

Na pitanje kako se sada osjeća, istakla je da želi da je svi ostave na miru.

 

- Želim što prije da počnem ispočetka. Život mi se preko noći pretvorio u katastrofu i sanjam o tome da me svi ostave na miru. Ne želim da se slikam, hoću da se sve vrati u normalu. Nemam snage da se borim, ne možete da zamislite šta mi se dešava. Kao da sam u nekom horor filmu - rekla je Branislava.

 

Pašajlija nije odbila da prokomentariše i Sonju Vuksanović, tačnije njen i Acin susret od prije nekoliko dana, u jednom restoranu na Košutnjaku.

 

- Vidjela sam da su Acu slikali sa ženom. Želim im svu sreću. Nisam iznenađena, to se moglo očekivati - istakla je Branislava.

 

Kada su u pitanju njene fotografije na kojima je potpuno gola, a koje su završile u dnevnom listu Informer, Branislava kaže da nije bila ni mlada ni luda kada ih je slala, već zaljubljena.

 

- Te fotografije su poslate mom tadašnjem momku i trebalo je da ostanu intimna stvar. Ne znam šta da vam kažem, ko god da je pustio te slike prevršio je sve granice. To je velika katastrofa za moju porodicu, za moj razvod, za moj život... Klasičan bezobrazluk, sramota - priča Branislava.

 

Podsetimo, Pašajlija je juče istakla da je jedini pravi muškarac u njenom životu bio njen muž, Željko Pašajlija iz Crne Gore, sa kojim ima sina.

 

- Sve i da mi muž oprosti, ja sebi neću nikada. Mislim da ću još dugo razmišljati čime i s kime sam htjela da ga zamijenim. Jedini pravi, jedini vrijedan i nezamjenjiv muškarac u mom životu bio je on, no nemaju sve bajke srećan kraj - rekla je Branislava.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.