x

LUKASA NAPALI JER SE OGRNUO HRVATSKIM DRESOM: Možete samo da me mrzite. Mene slušaju i katolici, i muslimani i pravoslavci!

Folk pjevač Aca Lukas uzburkao je srbijansku javnost zbog fotografije sa njegovog nastupa koji je bio održan navodno u Mostaru prije nekoliko mjeseci. Frka je ispala zbog hrvatskog dresa koji je pjevač ogrnuo.

Lukas je ``hejterima`` poručio u ``Exkluzivu`` da samo mogu da ga mrze i da uzimanje hrvatskog dresa u ruke, ne bi trebalo nikome da predstavlja problem.

 

``Gospodo hejteri, možete samo da me mrzite! Ja sam čovjek koji se bavi muzikom, širim ljubav. Oni koji su to prenijeli očigledno žele da šire mržnju. Moju muziku slušaju i katolici, muslimani i pravoslavci``, kaže Lukas i dodaje da je u lokalu u kojem je nastupio bilo mnogo Srbohrvata i da mu je jedan od njih dodao dres, a da im je on čestitao pobjedu na Mundijalu.

 

``Ne vidim šta je tu sporno. Kada se Dženifer Lopez ogrnula srpskom zastavom ovdje na koncertu u Areni, niko je u Americi nije linčovao zbog toga. Uzeo sam dres i čestitao im (na pobjedi hrvatske reprezentacije)``, rekao je Lukas.

 

On je objasnio da se to nije dogodilo u Mostaru, već u Beču ljetos, u lokalu u kojem je bilo mnogo gostiju Hrvata.

 

Na negativne komentare na društvenim mrežama na svoj račun, Lukas odgovara:

 

``Srbin jesam i neću biti manje Srbin zbog ovoga, sigurno``.

(Mondo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.