x

LUKASOVA ŽENA IZNIJELA NOVE ŠOKANTNE DETALJE: Željko Šašić je zvao našu kćerku i preko telefona joj govorio...

Sonja Vuksanović, bivša žena Željka Šašića, odlučila je da u javnost iznese šokantne detalje u vezi odnosa pjevača sa kćerkom Sofijom.

“Zvao ju je preko telefona i pričao razne gadosti. Ipak, najgore od svega je to što ju je vrijeđao stalno, kad god je bio sa njom u kontaktu. To mogu da potvrde čak i njene drugarice koje su ih viđale zajedno i svi drugi ljudi. Pozove je telefonom i svašta joj govori. Ne znam da li je razlog alkohol, bijes ili izliv ludila”, rekla je Sonja za Blic puls.

 

Ona je navela da svako dijete nikada ne bi željelo da se distancira od oca, a da nema neki debeo razlog.

 

“Nijedno dijete neće da se distancira od svog roditelja bez debelog i velikog razloga. Ona je to uradila da bi zaštitila sebe. Pritom je te uvrede krila od mene, jer je znala da ja imam samo jednu soluciju – da odem da ga zgazim ili šta već da radim da zaštitim svoje dijete”, nastavila je Vuksanovićka.

 

Kako kaže Sonja, Željko nikada nije bio pažljiv, nije mario za njen rođendan.

 

“Moje dijete od svog oca za rođendan nije dobilo nikad nikakvu pažnju, bar da ja to ne znam. A od Ace punu, u paketu, sjaju i svemu. Dijete uvijek bira tamo gdje mu je bolje, gdje je poštovano i gdje je voljeno na kraju krajeva. I otac nije taj koji je biološki nego onaj ko zaista brine o djetetu”, dodala je.

 

Stilistkinja je istakla kako on njih koristi samo zbog medijske pažnje.

 

“To je najbolji metod za njega lično da bude u medijima”, završila je Sonja.

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.