x

La Boutique Hill`s: Vjenčanice i haljine iz snova na jednom mjestu!

Današnji svijet mode nudi skoro pa sve mogućnosti izbora, međutim javlja se tanka linija istrošenih modnih ``krikova`` tako da monotonija preovladava i rijetko koja inovativnost očara današnjicu. La Boutique Hill´s koji se nalazi na Ilidži ne nudi mnogo različitih modela, ali nudi jedinstvene, nadasve posebne iz razloga jer su birani s ljubavlju, ljubavlju prema modi, prema osobnosti da budu drugačiji. U našoj galeriji fotografija možete pogledati neke modele prelijepih vjenčanica i haljina, a sve modele možete pogledati na oficijelnoj facebook stranici La Boutique Hill´s: https://www.facebook.com/pages/La-Boutique-Hills/881137971912796?pnref=lhc, dok sve informacije možete dobiti putem kontakt telefona:  +387 61 143 950 ili +387 61 541 321.

Svjesni modne fatalnosti, La Boutique Hill´s se odlučio u modnom izazovu, a sve kako bi ponudio nešto nesvakidašnje na bh. tržištu. La Boutique Hill´s se nalazi u centru Ilidže, u jednom od najprestižnijih hotela u Sarajevu , u hotelu “Hollywood”.

 

Naziv butika Hill’s se sjedinio sa nazivom hotela, jer njihove ponude rangiraju sa holivudskim stilom, gracioznošću i elegancijom. U ponudi su vjenčanice, ali i svečane/večernje haljine. Vjenčanice su izabrane po modnom, ali i kulturološko- tradicionalnom stilu dok haljine odišu antičkim stilom, ali i modernim kombinacijama boja.

 

- ``Naše zadovoljstvo jeste upravo Vi``, poručuju iz prestižnog butika. Mlade dame koje samo jedan korak dijeli od novih etapa u životu se zasigurno neće pokajati ako se za važan događaj u životu obezbijede haljinom ili vjenčanicom koju nudi La Boutique Hill´s. Njihov korak je uzastopan s vremenom, posljednjim modnim trendovima, ali i tradicijom. Stoga brojne klijentice s osmijehom izađu iz radnje, a to  je upravo njihov cilj. Osmijeh i zadovoljstvo je na prvom mjestu. 

 

S obzirom da se bliže topliji mjeseci maturalne večeri, vjenčanja i večernje zabave, butik će uskoro imati u ponudi još više haljina, ali i vjenčanica. Posjetite La Boutique Hill´s  i uvjerite se u čaroliju modnih kombinacija.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.