x

Ladies Night: Druženje uz film “Božić kod zločestih mama”!

Uz film “Božić kod zločestih mama” koji je bio sjajna uvertira za naše sljedeće novogodišnje okupljanje, 23. 11. održano je već tradicionalno Ladies Night druženje u Cinema Cityju koje je i ovog puta bilo u znaku lijepih dama i korisnih stvari koje su imale priliku pogledati i isprobati.

Instruktorice iz Health & Fitness Studija Transform Arijana Baždarević i Amra Kalabušić potrudile su se da svim damama predstave korisne vježbe istezanja za radnim stolom za lakši i ugodniji radni dan, a Dukat Fit je za sve gošće obezbijedio ukusne zdrave napitke. Ugodno druženje bilo je upotpunjeno ukusnim zdravim povrtnim delicijama iz restorana Druga kuća i osvježenjima partnera vinarije Rubis i Juicy BiH.

 

Novembarska Ladies Night je bila i svojevrsna uvertira za završno ovogodišnje druženje u decembru, pa je stoga sve bilo u prazničnom ambijentu, od uređenja prostora do sjajne komedije „Božić kod zločestih mama“ u kojoj su dame uživale. Lijepe dame, vesela nasmijana lica, sreća, radost i pozitivna atmosfera, sve smo ovo mogli vidjeti na Ladies Night druženju čija je misija ovog puta bila zdravlje i zdrav život. Tako su sve dame imale priliku prije projekcije filma pogledati i isprobati vježbe istezanja za radnim stolom koje su demonstrirale Arijana Baždarević i Amra Kalabušić, fitness instruktorice Health & Fitness Studija Transform, a koje pomažu da se tijelo lakše „izbori“ sa višesatnim sjedenjem u jednom položaju.

 

Kao i na prethodnim druženjima, i ovog puta sve je bilo podređeno uživanju i opuštanju, pa su tako neke dame druženje iskoristile za fotkanje, neke za opuštene razgovore uz čašicu vina ili osvježavajući sok, a sve zajedno uživale su u odličnom druženju, poklonima prijatelja projekta i hit komediji sa sjajnima Milom Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn u glavnim ulogama. Na novembarskom susretu bilo je mnogo dobrih vibri među damama koje su širile pozitivnu energiju, te i ovo druženje učinile posebnim. Za ugodnu atmosferu zahvaljujemo se muškom dijelu ekipe  iz Cinema Cityja koji su bili maksimalno na usluzi svakoj gošći.

(ljepotaizdravlje.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.