x

Ladies Night: Noć dobrog druženja uz Fress gastro delicije!

Nakon ljetne pauze, septembarsko izdanje Ladies Night druženja bilo je zaista impresivno, da li zbog dama koje su sinoć uveličale naš event ili zbog naših prijatelja iz Fress-a koji su priredili odličan gastro show, nije ni bitno. Sinoć je bila jedna od onih noći koja će se dugo pamtiti. Super pozitivna atmosfera, divne dame koje su uvijek raspoložene za dobra druženja i domaćini – Cinema City koji su se potrudili da sve bude na zavidnom nivou, učinili su sinoćnje druženje posebnim.  

Prisutne dame su imale priliku uživati u zaista raznolikoj ponudi, od Avon beauty cornera u kojem su se sve dame mogle prepustiti vještim rukama make up vizažistice Adise Duraković do gastro delicija koje je u kratkom interaktivnom showu pripremio Safet Halilović sa svojom vrijednom ekipom iz Fress-a. Kako smo i navikli i sinoć je bilo dosta smijeha, a najglasnija među damama bila je svakako šarmantna i vedra Emela Burdžović koja nas je na svoj duhovit način provela kroz ovo super druženje.

 

Uz gastro show by Fress, dame je u sali dočekalo novo iznenađenje, zgodni momci iz Pro – Fit centra za zdravlje, snagu i kondiciju Almir i Adnan su priredili kratku prezentaciju o zdravom vježbanju, te na zanimljiv i domišljat način, naravno uz Emeline doskočice, izazvali aplauze, zvižduke i puno smijeha.

 

Gromoglasan smijeh nastavljen je uz film Beba Bridget Jones u kojem slavna Renee Zelweeger uprkos godinama i dalje na sebi svojstven način nasmijava sve generacije.

 

Pred početak projekcije ostalo je još da najsretnije dame vrijednim poklonima obraduju partneri projekta.

 

Da se podsjetimo, partneri septembarske Ladies Night bili su: kozmetička kuća Avon, Tosama, Nobel, Cleanka, Intesa San Paolo banka, te tvornica dobre hrane Fress.

(ljepotaizdravlje.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.