x

Ladies Night: Oktobarsko druženje uz film “Ponovo kod kuće”!

Uz film “Ponovo kod kuće” sinoć je održano još jedno Ladies Night druženje u Cinema Cityju koje je i ovog puta okupilo divne dame svih generacija. Ugodno druženje je bilo još ljepše uz partnere Zonin Prosecco i Limona koji su sinoć za sve prisutne dame obezbijedili ukusna osvježenja. 

 Osim ukusnih delicija i osvježenja, sve prisutne gošće imale su priliku upoznati se i sa Madylife  kozmetikom, turskim brendom koji je baziran na prirodu i sve ono što se iz nje može crpiti za zdravlje, ljepotu i njegu.  Tako smo sinoć svi zajedno uživali u neizbježnom fotkanju i opuštenom razgovoru, a potom i u sjajnoj komediji sa simpatičnom Reese Whiterspoon.  

 

Za ugodnu atmosferu potrudili su se i momci iz Cinema Cityja koji su i ovog puta bili maksimalno na usluzi svakoj našoj gošći. Kako smo i navikli i sinoć je bilo puno dobrih emocija, dama koje su blistale i naprosto širile pozitivnu energiju, te i ovo druženje učinile posebnim. Dobra atmosfera nastavljena je i u kino sali gdje smo uživali u komičnoj ljubavnoj priči “Ponovo kod kuće”.  Super pozitivna atmosfera, divne dame koje su uvijek raspoložene za dobra druženja i domaćini – Cinema City koji su se potrudili da sve bude na zavidnom nivou, učinili su i ovo oktobarsko druženje zanimljivim.

(ljepotaizdravlje.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.