x

Ladies Night Vol. 5: Uz Filipa Andronika smijeha nije nedostajalo!

Nakon ljetne pauze ponovo smo se družili u ugodnom ambijentu Cinema Cityja koji je postao već tradicionalno okupljalište dama koje žele jednu noć u mjesecu posvetiti samo sebi i uživati. U okviru Ladies Night by Ljepota&Zdravlje druženja prisutne dame imale su priliku uživati u ukusnim i osvježavajućim Somersby koktelima, te se nasmijati i zabaviti uz komediju “Pripravnik” u kojem glume Robert de Niro i Anne Hathaway.

Druženje i veselu atmosferu dodatno je podgrijao i nastup karizmatičnog stand-up komičara Filipa Andronika koji je sve dame nasmijao do suza i poželio ugodan ostatak večeri. Prijatelj večeri je bio i kozmetički brend Bocassy koji je svim damama pružio priliku da isprobaju novitet, Bocassy serum za lice.

 

Uz degustaciju ukusnih koktela za sve posjetiteljke obezbijeđeni su i prigodni pokloni prijatelja eventa, kao i poklon paketi za one najsretnije.

 

Ovom prilikom zahvaljujemo i muškom dijelu osoblja Cinema Cityja, koji se potrudio da se svaka dama osjeća posebnom. Ladies Night by Ljepota&Zdravlje ovaj put podržali su Somersby, Bocassy, te Intesa San Paolo banka.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.